Producten

 

De nieuwe 24W HID kabellamp, De Explorer
 

De Explorer is Gilan’s nieuwste HID kabellamp. Met het kolossale vermogen van 24W HID ( moeiteloos vergelijkbaar met 100W halogeen!) combineert deze lamp een zeer hoge lichtopbrengst met een zeer goede brandtijd. Door het krachtige NiMH accupack bedraagt deze maar liefst 1 uur en 30 minuten!

 

De lamp is ontworpen met het oog op bedieningsgemak. Een functionele maar zeer eenvoudige bevestiging van de accutank n een goed, ook met handschoenen, bedienbare aan/uitknop. De  lamp is daarnaast niet alleen boven water een lust voor het oog maar zal ook onder water leiden tot vele jaloerse mededuikers.

 

Geleverd compleet met slimme 110-240 dv/dt snellader. Een fraaie aluminium koffer waarin de lamp de lader mooi kunnen worden vervoerd kan los worden bijbesteld.

 

 

 

De halogeen kabellamp, de Navigator
 Met de Navigator komt Gilan o.a  tegemoet aan de vraag om een dimbare duiklamp. De Navigator is uitgerust met een volledig digitaal  lampsturing. Functies o.a.  volledig traploos dimmen tussen 25% en 100%, een SOS-functie en een beveiliging van de accu tegen diepontladen.

De ingebouwde “service-module” registreert bovendien alle door de gebruiker  gegeven commando’s en maakt een diagnose bij problemen simpel en eenduidig.

 

Nu ook in BLUE-uitvoering: met alleen een eenvoudige aan/uitschakeling, verder geen poespas.

 

LET, speciale acties in Juli. Zie de prijslijst

 

 

 

De Gilan Pocket

 

Met deze lamp richten wij, GILAN, ons op de backup-markt waarin, naast de plastic lampen, naar onze mening geen goede alternatieven voorhanden zijn. De Pocket zal deze leemte kunnen opvullen.

 

U beschikt over een brandtijd van 1 uur met een lichtopbrengst van 30 Watt. Dit door middel van 8 Duracells Plus MP3 batterijen. Door het gebruik van de gewone AA batterijen hebt U de mogelijk om waar ook ter wereld aan een spanningsbron te komen. Uiteraard zijn ook  oplaadbare batterijen prima bruikbaar.

 

De pocket is vervaardigd uit aluminium met een kuststof lens.

 

 Helaas niet meer leverbaar! De Traveller serie. Voor onderhoud blijven we echter alle onderdelen op voorraad houden! Voor u, voor altijd.

De Traveller Plus (HID) en Traveller kabellamp
De Traveller Plus zet de nieuwe norm. Nooit eerder immers was er een lamp beschikbaar die zowel als kabellamp en ook als handlamp te gebruiken is. En dat alles in n set!

U beschikt over maar liefst 3,00 uur HID licht bij gebruik als kabellamp en 90 minuten als handlamp. Als handlamp bovendien bruikbaar met gewone batterijen. Zo creert u een uiterst lichte reislamp.

De Traveller plus wordt, inclusief snellader geleverd in een speciaal voor deze lamp ontworpen zr fraaie, geheel aluminum  koffer.
Hierin is ook plaats voor de overige onderdelen van de set.

 

Voor de nieuwste (Duitstalige)test:

 

Overige testen: